header banner
Default

Gizemli Bitcoin Cüzdanının Sahibi Açıklandı: En Büyük Üçüncü Bitcoin Balinası - Koin Bülteni


Table of Contents

    En büyük üçüncü Bitcoin (BTC) balinasının ABD merkezli dünyaca ünlü yatırım platformu Robinhood olduğu ortaya çıktı.

    Geçtiğimiz hafta bir Bitcoin cüzdanının üç ay gibi kısa bir sürede 118.300 BTC alarak en büyük üçüncü balina olduğu ortaya çıkmıştı. Bir süredir gizliliğini koruyan en büyük üçüncü Bitcoin balinasının kim olduğu anlaşıldı.

    On-chain analiz platformu Arkham Intelligence tarafından sunulan verilerde, Robinhood’un 3 milyarda doların biraz üzerinde değerle büyük üçüncü Bitcoin balinası olduğu belirtildi.

    Veriler, Robinhood’un üç aylık bir süre zarfında diğer birkaç küçük cüzdandan söz konusu adrese 118.300 Bitcoin aktardığını ortaya koydu. Arkham Intelligence tüm bu varlıkların Bitcoin blokzinciri üzerinde tutulduğunu vurguladı.

    Bir diğer on-chain veri platformu BitInfoCharts’ın verilerine göre Robinhood tarafından ilk işlemler 8 Mart‘ta yapıldı ve ardından 14 Temmuz‘a kadar büyük miktarlarda Bitcoin cüzdanlar arasında transfer edildi. Platforma ait cüzdanın Bitcoin değeri geçtiğimiz temmuz ayında 3,72 milyar dolara ulaşmıştı.

    Bu miktarda ciddi Bitcoin stoku Robinhood’u kripto para borsaları Binance ve Bitfinex’in ardından üçüncü sıraya yerleştirdi. Kayıtlara göre Binance’in 6,4 milyar dolar ve Bitfinex’in de 4,3 milyar dolar değerinde Bitcoin’i bulunuyor.

    Yaptığı yüklü işlemlerle dikkat çeken cüzdan birçok spekülasyonu beraberinde getirmişti. Bazı piyasa analistleri bu cüzdanın yatırım devi BlackRock’a ait olabileceğini bile öne sürmüştü.

    Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

    Sources


    Article information

    Author: Christopher Henderson

    Last Updated: 1699265162

    Views: 996

    Rating: 3.6 / 5 (103 voted)

    Reviews: 98% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Christopher Henderson

    Birthday: 1978-03-29

    Address: 1818 Barbara Highway Apt. 284, West Sandrabury, DC 14715

    Phone: +4734272498778620

    Job: Article Writer

    Hobby: Golf, Poker, DIY Electronics, Photography, Table Tennis, Singing, Chocolate Making

    Introduction: My name is Christopher Henderson, I am a rare, unswerving, venturesome, exquisite, risk-taking, priceless, vivid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.