header banner
Default

Staking for LUNA 20 through Terra Station and exchanges (Bitvavo, Binance)


Table of Contents

  Momenteel wordt er verwacht dat je met het staken van LUNA 2.0 tot wel 7% per jaar kunt verdienen. Hoe werkt dat via Terra Station en gaan exchanges als Binance en Bitvavo dit ook aanbieden?

  📈 Bitcoin mining: Veilig thuis, geen technische kennis nodig! Advertentie Rollman Mining

  Staken kan gezien worden als een vorm van passief inkomen. Je krijgt namelijk een soort rente over jouw Luna-tokens. Het Luna-netwerk wordt beveiligd door zogenaamde ‘validators’. Deze validators controleren transacties op het Luna-netwerk. Om dat werk te kunnen doen, hebben deze validators Luna-tokens nodig. Ze kunnen hiervoor hun eigen Luna-tokens gebruiken, maar ze kunnen ook de Luna van andere mensen gebruiken. Jij kunt dus jouw Luna delegeren aan verschillende validators. Validators krijgen daardoor meer tokens om te valideren. Vervolgens krijgen de validators een klein deel van de beloning voor het valideren en jij krijgt de rest van deze beloning.

  Via Terra Station weten we dat je eenvoudig Luna tokens kunt staken. Je klikt namelijk op de knop ‘Stake’ en vervolgens kan je zelf uitzoeken bij welke validator jij jouw tokens wilt staken. Let hierbij op de commissie van de validator; iedere validator krijgt namelijk een ander percentage aan commissie. Na het selecteren van de validator klik je simpelweg op de knop ‘Delegate’. Jij kunt nu aangeven hoeveel Luna-tokens je wilt delegeren aan deze validator. Over het staken van Luna 2.0 bij exchanges als Binance en Bitvavo is momenteel nog weinig informatie. Op dit moment staat Luna nog niet tussen de lijst met beschikbare valuta voor stakingdiensten van Bitvavo. Als je meer duidelijkheid wil over het staken van Luna bij jouw exchange, stuur dan even een mailtje naar de desbetreffende exchange.

  Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

  Sources


  Article information

  Author: Julie Valentine

  Last Updated: 1699451522

  Views: 557

  Rating: 4.5 / 5 (97 voted)

  Reviews: 92% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Julie Valentine

  Birthday: 1911-02-13

  Address: 594 Barbara Meadows, New Robertport, WA 57038

  Phone: +3671291275334775

  Job: Article Writer

  Hobby: Photography, Magic Tricks, Cocktail Mixing, Chess, Origami, Painting, Video Editing

  Introduction: My name is Julie Valentine, I am a expert, accessible, rich, Gifted, rare, candid, Adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.