header banner
Default

Op Bitvavo zijn deze twee cryptocurrencies plotseling erg populair


Rally op Bitvavo: deze 5 crypto stelen deze week de show

Foto: T. Schneider/Shutterstock

Zoals altijd in de crypto industrie zijn er munten die keihard dalen, maar ook munten die hard stijgen. Nu lijken er op het populaire crypto platform Bitvavo twee munten te zijn die extreem hard gaan. Het gaat in dit geval om de livepeer (LPT) en de shiba inu (SHIB) tokens. 

Nog geen account bij Bitvavo? Klik op deze link om 10 euro gratis crypto naar keuze te ontvangen bij het aanmaken van een nieuw account!

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis Advertentie Bitvavo

Livepeer crypto schiet door het dak

VIDEO: DEZE 10 CRYPTOMUNTEN ZIJN NIEUW OP BITVAVO!
Financiën & Zo

De LPT token is de munt die wordt gebruikt voor het Livepeer platform. Hierop kan men gedecentraliseerd streamen. De token is de afgelopen dag met meer dan 41 procent in waarde gestegen. Terwijl de munt rond middernacht nog rond de $6,0 schommelde, gaat de munt nu voor $8,51 over de toonbank.

Ook het handelsvolume is hard door het dak gegaan. Op Bitvavo is Livepeer momenteel de meest verhandelde munt, met een handelsvolume van $6,7 miljoen. De munt blijft de andere cryptomunten op Bitvavo nu ver voor en omvat 18,25% van het totale verhandelde volume. 

De reden voor de enorme stijging in waarde en handelsvolume is simpelweg een doorbraak. Voor LTP om te stijgen moest men een psychologische barrière doorbreken rond de zes dollar. En dat is gelukt, waarna de munt enorm bullish werd en een enorme koersstijging onderging.

Advertisement

Shiba Inu gaat hard op Bitvavo

VIDEO: ONLY TWO ALTCOINS WILL BECOME AI WINNERS! (THE REST WILL DIE)
Crypto Banter

Ook shiba inu wordt veel verhandeld op Bitvavo en is momenteel de op-één-na meest verhandelde munt op het platform. De koers is de afgelopen 24 uur gedaald, maar staat nog steeds 11 procent hoger dan vorige week. Momenteel verhandelt één SHIB token voor $0.00001057. 

SHIB omvat nu 13,1 procent van het totale handelsvolume op Bitvavo. Het 24-uurs handelsvolume op de Nederlandse exchange ligt nu rond de $4,8 miljoen. De reden hiervoor is de lancering van het nieuwe netwerk van het SHIB team, genaamd Shibarium. De bedoeling is dat Shibarium het netwerk van SHIB flink zal verbeteren.

Post Views: 158

Sources


Article information

Author: Robert Martinez

Last Updated: 1702158361

Views: 646

Rating: 4.1 / 5 (109 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Robert Martinez

Birthday: 1912-12-14

Address: 2969 Moore Via, Perezborough, NY 11863

Phone: +3831274699701882

Job: Air Traffic Controller

Hobby: Swimming, Bowling, Billiards, Amateur Radio, Soccer, Skiing, Dancing

Introduction: My name is Robert Martinez, I am a rich, accessible, radiant, capable, proficient, treasured, vibrant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.