header banner
Default

Crypto Stamp 2 van PostNL is beschikbaar Dit is een NFT die geen waarde kan verliezen


Vandaag heeft PostNL de ‘NL Crypto Stamp 2’ gelanceerd, waar de leeuw centraal staat. Een spraakmakend vervolg op de eerder uitverkochte Crypto Stamp van afgelopen jaar. Of je nu je post opvallend wilt versturen of je crypto-collectie wilt verrijken, de NL crypto stamp is jouw ticket naar een avontuur waar de oude wereld de nieuwe ontmoet. 

Waar is de NL Crypto Stamp 2 te koop?

VIDEO: NL Crypto Stamp live UNBOXING | Postzegels op de blockchain!
de Bitcoin Consultant

De NL crypto stamp 2 kost slechts € 9,25, hetzelfde tarief als een normale postzegel voor aangetekende post. Voor die prijs krijg je zowel een fysieke postzegel, als een digitaal broertje in de vorm van een NFT. Wat dit tegelijkertijd betekent is dat de NFT in essentie niet in waarde kan dalen, zelfs in het ergste geval blijft de crypto stamp €9,25 waard.

Foto: De NL crypto stamp 2 van PostNL

Voor iedereen die enthousiast is om een exemplaar te bemachtigen, kun je jouw NL crypto stamp eenvoudigweg aanschaffen op de officiële website van PostNL. Hier kun je uiteraard vertrouwd met iDeal betalen voor je NFT-cryptopostzegel(s).

Voor de blockchain-enthousiastelingen onder ons is er ook de optie om on-chain te kopen via de Oostenrijkse Post website, waar je zowel de NL crypto stamp als de Oostenrijkse variant direct via de blockchain kunt aankopen.

Combineer je NFT’s

VIDEO: NIEUW van POSTNL: Crypto Stamp 2 & Safe! Verzamel ze allemaal! + Morph handleiding
de Bitcoin Consultant

Ook is de verkoop van de zogeheten ‘NL crypto stamp safes’ vandaag van start gegaan. Deze crypto safe NFT’s kunnen gecombineerd worden met de NL crypto stamp 2 NFT. Zo ontstaat de mogelijkheid om je bestaande NFT’s om te zetten in iets werkelijk speciaals; een proces dat morphing genoemd wordt

De crypto safes zijn beschikbaar in drie varianten: een fopspeen, een fles en een regenboog. Let op: er zijn maar enkele duizenden crypto safes beschikbaar, dus wees er snel bij!

Hack de crypto wallet finale

VIDEO: 83. De PostNL Crypto Stamp | Mirjam Verhaagen
Web3 Pioniers

Uiteraard loopt het ‘Hack de crypto wallet’ van PostNL ook nog steeds, met zeer spoedig de grote finale. Deze zoektocht voerde ons langs herinneringen aan de opkomst van Cardano, de complexiteiten van het Ethereum-netwerk, en een majestueus dier, het symbool van kracht en majesteit in de crypto wereld. Met nog één laatste raadsel te ontrafelen is het laatste puzzelstukje binnen handbereik, en we willen iedereen bedanken voor hun deelname, enthousiasme en doorzettingsvermogen tot dusver.

Blijf alert voor de laatste vraag van de Crypto Chase, die spoedig zal verschijnen en waarvan het antwoord de sleutel zou kunnen zijn tot prachtige prijzen. Waaronder natuurlijk een crypto stamp bezet met maar liefst 20 gram puur goud!

Mogen we je inspireren om verder te verkennen, te verzamelen en natuurlijk, je post op een speciale manier te versturen met de NL crypto stamp 2. En vergeet niet: de Crypto Chase is nog niet voorbij. Het laatste raadsel kan bijna ontsluierd worden… ben jij er klaar voor?

Veel succes aan alle deelnemers en wie weet ga jij er met de felbegeerde hoofdprijs vandoor!

Sources


Article information

Author: Joseph Evans

Last Updated: 1699646882

Views: 1335

Rating: 3.8 / 5 (77 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Joseph Evans

Birthday: 1930-12-08

Address: 00698 Williamson Spring Apt. 073, Evansshire, AR 83522

Phone: +4091951203459154

Job: Paramedic

Hobby: Dancing, Reading, Telescope Building, Survival Skills, Chocolate Making, Painting, Table Tennis

Introduction: My name is Joseph Evans, I am a Gifted, Adventurous, risk-taking, transparent, fearless, irreplaceable, candid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.