header banner
Default

3 kleine cryptocurrencies als mogelijke vervangers voor XRP en SOL


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Het is een boeiend en mogelijk invloedrijk moment op de crypto-markten. Traders vragen zich af of de huidige markttrends zich zullen voortzetten. Dit geldt zowel voor grote cryptomunten als voor bekendere altcoins zoals Ripple (XRP) en Solana (SOL).

Analisten hebben bepaalde verwachtingen voor enkele van deze cryptomunten, waaronder Ripple en Solana. Andere nieuwe cryptocurrencies kunnen ook een rol gaan spelen in de marktdynamiek.

📈 Bitcoin mining: Veilig thuis, geen technische kennis nodig! Advertentie Rollman Mining

Analisten voorspellen

VIDEO: How XRP Gets to $100,000
Lewis Jackson

Bitcoin (BTC) blijft de komende jaren nog wel de meest waardevolle cryptomunt van de wereld, maar de positie achter Bitcoin, die al jaren door Ethereum bezet wordt, zou wel eens op het spel kunnen komen te staan. 

Ethereum kende jarenlang een flinke opmars en velen zagen het dan ook als de munt die voor het eerst Bitcoin echt aan kon vallen. Vorig jaar nog werden er grote upgrades voltooid aan het Ethereum netwerk. 

Met die upgrades kreeg het meer weg van een opkomende concurrent als Solana. Van het energieverslindende Proof-of-Work werd overgestapt naar Proof-of-Stake en de blockchain moest naast zuiniger ook sneller en goedkoper worden.

Veel crypto traders hadden het idee dat met deze upgrades Ethereum een volgende stap zou zetten in de strijd met Bitcoin. Die stap bleef grotendeels uit en Bitcoin heeft haar dominantie in de markt nog altijd goed vast kunnen houden. 

Als Ethereum het niet doet, hebben Ripple en Solana hier dan wel kans op? Dat hangt van een aantal zaken af. Voor Ripple is het belangrijk dat ze de langlopende rechtszaak die door de SEC is aangespannen positief weten af te sluiten. 

Zodra die rechtszaak in hun voordeel uitvalt, kan de munt weer opnieuw gelist worden bij belangrijke exchanges en kan het weer een grotere rol gaan spelen in de crypto markt. XRP moet immers een belangrijk onderdeel van ons internationale betaalsysteem worden. 

Bij Solana gaat het meer om het gebruik van de blockchain. Solana zal moeten bewijzen dat het gebruikers meer kan bieden dan Ethereum om zo ontwikkelaars naar het platform toe te halen. 

Voor de Solana koers lijken er geen momenten aan te komen waarop de koers plots zal stijgen, maar als Solana haar gestage groei doorzet, kan de munt hoog uitkomen in de lijst met cryptocurrency. 

Naast Ripple en Solana zijn er oook nog enkele kleine cryptomunten waar je een goede winst mee zou kunnen maken. Het gaat hier om enkele cryptomunten die alleen nog in een presale verkrijgbaar zijn. 

1. Ecoterra (ECOTERRA) – Nieuwe duurzame crypto voor recycling

VIDEO: My Top 3 Crypto Tokens To Watch! (Built On XRP)
Crypto Mason

Er zijn tegenwoordig steeds meer crypto projecten die op verschillende manieren een bijdrage proberen te leveren aan de strijd tegen klimaatverandering. Voor de nieuwe duurzame crypto Ecoterra geldt dat zij vooral vervuiling tegen willen gaan. 

Het komt daarom met een nieuwe recycling systeem dat volledig gebruik maakt van blockchain technologie en dus ook cryptocurrency. Heel simpel is het doel van Ecoterra om het mogelijk te maken via hun app afval te recyclen en daarvoor crypto tokens in ruil te krijgen. 

Dit zullen de eigen Ecoterra tokens zijn, die een belangrijke rol gaan spelen in het systeem van de nieuwe crypto. Deze tokens zullen zodra ze gelanceerd worden een eigen koers kennen, dus als crypto trader kun je er ook winst op maken. 

Het Recycle2Earn platform van Ecoterra is zowel geschikt voor consumenten als bedrijven die minder willen vervuilen. Naast de recycling functies biedt het platform ook een marktplaats waarop CO2-compensatie te verhandelen is. 

Verder heeft iedereen een eigen profiel in de Ecoterra app waar de impact die je maakt, wordt bijgehouden. Zo kan iedereen zien wat bepaalde merken doen om vervuiling tegen te gaan. 

Het geeft bedrijven daarmee ook de mogelijkheid om je merk verder te versterken en op dit gebied beter met klanten te communiceren.

De Ecoterra tokens zijn op dit moment verkrijgbaar in een presale waar je de tokens voor $0,00775 aan kan schaffen. Die prijs stijgt binnenkort door naar $0,0085 en zal op het eind van de presale zelfs al $0,01 zijn. Dat is ook de prijs waarvoor de token gelist gaat worden. 

>>> Nu naar de Ecoterra Presale <<< 

2. Launchpad xyz (LPX) 

VIDEO: XRP - I SAID IT WOULD HAPPEN! AND, IT IS HAPPENING FOR XRP RIPPLE! DO YOU SEE IT FOR RIPPLE XRP?!
Austin Hilton

Een andere geschikte keuze qua nieuwe cryptomunten is Launchpad xyz, een platform waarop je alle tools tot je beschikking hebt om je door de Web3 sector te bewegen. Met Web3 wordt een nieuw internet bedoeld waarbij crypto een veel grotere rol gaat spelen. 

Websites en applicaties zullen meer decentraal ontwikkeld worden, zodat er niet één partij is die alles bepaald wat er gebeurt. Op die websites en applicaties kun je vervolgens gemakkelijk microtransacties doen via cryptocurrency. 

Dat betekent ook dat er online een veel beter model kan komen qua uitbetalingen. Door hier cryptocurrency voor te gebruiken kan alles eerlijk en transparant via smart contracts geregeld worden. 

Ook online eigendomsrecht is een belangrijk aspect van Web3 wat geregeld wordt door middel van NFT’s. Voor al deze zaken heb je een wallet nodig en voor nieuwe gebruikers van de technologie meer inzicht in hoe alles werkt. 

Dat is waar Launchpad je bij kan helpen. Ze gaan je een eigen wallet aanbieden die je kunt gebruiken binnen verschillende websites en applicaties, maar daarnaast richt het platform zich ook op de crypto traders die meer inzicht willen in Web3 trades. 

Zo krijg je een nieuwsbrief (Trading Edge) die je alle informatie geeft over de beste trades van de dag, kun je in de terminal trades uitvoeren of gebruik maken van de DEX (decentralized exchange) om tokens te wisselen. 

De token die bij het platform hoort, is LPX. Met deze token kun je uiteindelijk toegang krijgen tot het platform van Launchpad, of je gaat er gewoon in traden omdat je denkt dat de prijs zal gaan stijgen. 

Daar hoeft overigens geen twijfel over te bestaan; nog tijdens de presale zal de prijs per LPX token stijgen naar $0,07 terwijl je de token op dit moment voor $0,035 kunt kopen. 

>>> Nu naar de Launchpad xyz Presale <<< 

3. DeeLance (DLANCE) 

VIDEO: Dubai Wows the World with XRP
More Than Crypto - Sim

Een voorbeeld van een duidelijke Web3 cryptomunt is de volgende coin die we bespreken. DeeLance komt met een platform waarop freelancers en opdrachtgevers elkaar gemakkelijk kunnen vinden. 

Daarvoor maakt het gebruik van allerlei nieuwe technologieën. Naast een eigen crypto token voor de betalingen wil het namelijk ook een metaverse openen, komt het met een NFT marktplaats en nog veel meer handige functies. 

Alles is er op gericht om de markt waarin werkzoekenden en werkgevers met elkaar communiceren te verbeteren. Door de crypto technologie rekent het platform veel minder kosten dan concurrenten terwijl het ook nog eens veel meer aan kan bieden. 

De meeste ontwikkelingen van DeeLance staan al gepland voor dit jaar en dus kun je snel gaan profiteren van de vele mogelijkheden. Dit kan ook goed nieuws betekenen voor de prijs van de DLANCE token. 

Deze token zal in het tweede kwartaal van 2023 gelanceerd worden en listings krijgen bij meerdere exchanges. Dit is het eerste moment waarop de token openbaar verhandeld kan worden en er een koers ontstaat. 

Tegelijkertijd wil DeeLance de metaverse ontwikkelen en in het kwartaal er na het beta platform lanceren. Dat terwijl je nu al voor een zeer voordelige prijs in kunt stappen gezien de token alleen nog in een persale verkrijgbaar is. Die presale heeft bijna $800.000,- opgehaald en zodra het dat bedrag haalt, stijgt de prijs van $0,029 naar $0,033. 

>> Nu naar de DeeLance Presale <<< 


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Sources


Article information

Author: Anthony Cooper

Last Updated: 1699464004

Views: 607

Rating: 3.8 / 5 (59 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Anthony Cooper

Birthday: 1953-10-20

Address: 16417 Cortez Parkways Suite 010, Meghanstad, ND 98521

Phone: +4342644186419038

Job: Electrician

Hobby: Skateboarding, Snowboarding, Hiking, Cooking, Poker, Metalworking, Hiking

Introduction: My name is Anthony Cooper, I am a unreserved, receptive, esteemed, forthright, capable, rare, daring person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.